Behandlingar

Lövjerskan arbetar med förebyggande friskvård, rehabilitering och stressreducering. En vardag som präglas av utmattning kväver lusten och skaparglädjen. Min vision och specialitet är återhämtning genom behandling, själavård och ceremoni.  Se även ”Konsultationer” och ”Ceremonier” här under tjänster. Under våren 2020 ges elevbehandlingar i zonterapi.

Jag använder mig av shamanska metoder och verktyg som är traditionellt använda inom bot såsom stenar och kristaller, skallra, trumma, örter och moxa. Moxa är en värmebehandling där kroppens energisystem stärks. Moxa är utmärkt att använda om man lider av trötthet, dåligt immunförsvar och liknande. Genom behandlingen kan man hjälpa kroppen att skapa mer energi.

Healing syftar till att rena, balansera och stärka dina energier. Behandling med healing ger vila och läkning och ger harmoni och balans. Healing är energimedicin som löser upp mönster och beteenden som inte tjänar dig längre. Allt har energiavtryck som baseras på upplevelser som kan vara känslomässiga, mentala eller fysiska. Healing skapar balansen mellan kropp, själ och ande som grundläggande för vår inre och yttre hälsa. Healing stärker det friska.

Näckrosor är fascinerande…med rötter i dyn så sträcker de sig genom vattnets sfär i dunkelt mörker upp till ytan och blommar ut. Ur det mörkaste djup föds en fantastisk visdom fram som hjälper dig att verka i din egna, djupa potential.

Ulrika Jäger har gedigen utbildning inom beteendevetenskap, själavårdande samtal, örtpedagogik, massage, koppning och shamanska metoder. Ulrika har mångårig erfarenhet inom människovårdande yrken och behandlingsarbete, både med barn och vuxna.

En serie om minst tre möten med tre veckors mellanrum rekommenderas.
Första mötet bokas 1,5 timme, 1.200kr,
Övriga: 1 timme, 850kr.
När du bokar och betalar för tre tillfällen (för totalt 3,5 timmar) betalar du: 2.400kr.

Efter detta kan du boka och betala för ytterligare tre möten (för totalt 3 timmar) och betalar då: 2.100kr.

Alla priser är inklusive moms. Godkänd för F-skatt.